Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Zomerfeest & Open Dag

Afgelopen zaterdag 23 augustus hadden wij ons jaarlijkse zomerfeest gecombineerd met een open dag voor alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s, broertjes, zusjes en natuurlijk ook voor alle andere belangstellenden.

Ondanks een kleine maar stevige regenbui tussendoor hadden we prachtig mooi weer met veel activiteiten voor de kinderen. Voor ouders was het een uitgelezen kans om eens te zien hoe de kinderen zich vermaken binnen Bambi. Zo kwam er ook veel reactie van ouders op onze nieuwe i-phone’s, waarmee we ouders leuke foto’s en filmpjes kunnen sturen van hun kind(eren) om zo ook te kunnen zien hoe fijn zij zich hier vermaken. De reacties zijn zeer positief! Ten slotte een foto zegt meer dan duizend woorden.

Met activiteiten zoals o.a.: schminken, eendjes vangen, blikgooien, grabbelen in een grabbelton en voor ons als PM’ers weer een kans om bij te praten met ouders en onze ervaringen te delen met nieuwe ouders.

Wij zijn dan ook zeer blij dat onze ouders zo positief zijn over Bambi.
Bij deze dan ook onze dank aan iedereen die deze gezellige en vooral ook leuke dag mogelijk heeft gemaakt.

Zomerfeest 1

Zomerfeest 2