Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

De groepen van Bambi

Broeckie is een Kindcentrum in Volendam dat opvang biedt aan maximaal 90 kinderen per dag van nul tot vier jaar, verdeeld over drie stamgroepen: een baby-/dreumesgroep (0 – 2 jaar), een peutergroep (2 – 4 jaar) en een doorgroeigroep 0 – 4 jaar.

De baby-/dreumesgroepen en de peutergroepen zijn horizontale groepen. Dat wil zeggen dat er kinderen van dezelfde leeftijdscategorie in de groep zitten. Kinderen van dezelfde leeftijd kunnen met vriendjes op gelijkwaardig ontwikkelingsniveau spelen. De doorgroeigroep is een verticale groep dat inhoudt dat kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar in de groep zitten. Jongere kinderen kunnen van de oudere kinderen leren en andersom.

GEEL
In doorgroeigroep GEEL worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 8 weken tot 4 jaar. Op de groep worden maximaal 14 kinderen opgevangen, door 3 pedagogisch medewerkers.

_

LICHTBLAUW
In de babygroep LICHTBLAUW worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 8 weken tot 2 jaar. Op de groep worden maximaal 14 kinderen opgevangen, door 3 pedagogisch medewerkers.

_

DONKERBLAUW
In de babygroep DONKERBLAUW worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 8 weken tot 2 jaar. Op de groep worden maximaal 14 kinderen opgevangen, door 3 pedagogisch medewerkers.

_

ORANJE
In de peutergroep ORANJE worden kinderen opgevangen van 2 tot 4 jaar. Op de peutergroep blijven ze dus totdat ze naar de basisschool gaan. Instroomdata van de SKOV worden hierbij gehanteerd. De peutergroep heeft maximaal 16 kinderen op de groep, met 2 pedagogisch medewerkers.

_

ROOD
In de peutergroep ROOD worden kinderen opgevangen van 2 tot 4 jaar. Op de peutergroep blijven ze dus totdat ze naar de basisschool gaan. Instroomdata van de SKOV worden hierbij gehanteerd. De peutergroep heeft maximaal 16 kinderen op de groep, met 2 pedagogisch medewerkers.

_

GROEN (’t Kattekopje) 
In de peutergroep GROEN (’t Kattekopje) worden kinderen opgevangen van 2 tot 4 jaar. Op de peutergroep blijven ze dus totdat ze naar de basisschool gaan. Instroomdata van de SKOV worden hierbij gehanteerd. De peutergroep heeft maximaal 16 kinderen op de groep, met 2 pedagogisch medewerkers.