Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

De groepen van Bambi

Bambi is een Kinderdagverblijf in Volendam dat opvang biedt aan maximaal 90 kinderen per dag van nul tot vier jaar, verdeeld over twee stamgroepen: een baby-/dreumesgroep (0 – 2 jaar), en een peutergroep (2 – 4 jaar).

De 2 stamgroepen worden ook wel horizontale groepen genoemd. Dat wil zeggen dat er kinderen van dezelfde leeftijdscategorie in de groep zitten. Kinderen van dezelfde leeftijd kunnen met vriendjes op gelijkwaardig ontwikkelingsniveau spelen.

GEEL
In de babygroep GEEL worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 8 weken tot 2 jaar. Op de groep worden maximaal 14 kinderen opgevangen, door 3 pedagogisch medewerkers.

_

LICHTBLAUW
In de babygroep LICHTBLAUW worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 8 weken tot 2 jaar. Op de groep worden maximaal 14 kinderen opgevangen, door 3 pedagogisch medewerkers.

_

DONKERBLAUW
In de babygroep DONKERBLAUW worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 8 weken tot 2 jaar. Op de groep worden maximaal 14 kinderen opgevangen, door 3 pedagogisch medewerkers.

_

ORANJE
In de peutergroep ORANJE worden kinderen opgevangen van 2 tot 4 jaar. Op de peutergroep blijven ze dus totdat ze naar de basisschool gaan. Instroomdata van de SKOV worden hierbij gehanteerd. De peutergroep heeft maximaal 16 kinderen op de groep, met 2 pedagogisch medewerkers.

_

ROOD
In de peutergroep ROOD worden kinderen opgevangen van 2 tot 4 jaar. Op de peutergroep blijven ze dus totdat ze naar de basisschool gaan. Instroomdata van de SKOV worden hierbij gehanteerd. De peutergroep heeft maximaal 16 kinderen op de groep, met 2 pedagogisch medewerkers.

_

GROEN (’t Kattekopje) 
In de peutergroep GROEN (’t Kattekopje) worden kinderen opgevangen van 2 tot 4 jaar. Op de peutergroep blijven ze dus totdat ze naar de basisschool gaan. Instroomdata van de SKOV worden hierbij gehanteerd. De peutergroep heeft maximaal 16 kinderen op de groep, met 2 pedagogisch medewerkers.