Personeel

Personeel
Onze pedagogisch medewerkers zijn de spil in de uitvoering van het pedagogisch beleid. Zij zorgen dat de kinderen zich veilig voelen, en ze ondersteunen de kinderen bij het spelen en ontwikkelen. Bij Bambi zijn elke dag 2 vaste pedagogisch medewerkers op de babygroep en peutergroep. Op de dreumes groep zijn er 2 of 3 vaste pedagogisch medewerkers aanwezig. Ook lopen soms stagiaires mee, die altijd boventallig zijn. De pedagogisch medewerkers hebben minimaal een Mbo-opleiding en beschikken daarnaast allemaal over een certificaat  Bedrijfshulpverlening (BHV, brandpreventie, ontruiming, EHBO voor volwassenen).

Alle pedagogisch medewerkers  van Bambi zijn opgeleid tot eerste hulpverleners met de richtlijnen en certificaten die daarvoor geëist worden. Nieuw personeel wordt binnen een 1 jaar getraind. Er wordt altijd gezorgd dat er genoeg opgeleiden Bhv’ers en EHBO’ers zijn op een dag. Ten aanzien van pedagogiek, veiligheid en hygiëne worden hoge eisen gesteld. De pedagogisch medewerkers worden jaarlijks bijgeschoold om zo de kwaliteit hoog  te houden. Naast EHBO, BHV worden de elk jaar bijgeschoold.  Op deze manier ontwikkelen en verdiepen de pedagogisch medewerkers zich elk jaar in het vakgebied.

VACATURE – Zwangerschapsvervanging

Per november 2020 zijn wij op zoek naar een zwangerschapsvervanging van 32 uur in de week. De vervanging loopt tot medio juni.

  • Heb jij affiniteit met peuters?
  • Ben je een MBO 4/HBO pedagogiek/ pabo studie aan het afronden of al gediplomeerd, of heb je een tussenjaar?
  • Ben je gedreven, ondernemend en in staat om onze teamspirit te komen versterken?
  • Zegt de stroming Reggio Emilia en de visie van Thomas Gorden jou iets of wekt het jouw interesse?
  • Is werken met PC, iPad en iPhone jou bekend en draai je voor lichte administratieve taken je hand niet om?

Dan ben je een geschikte kandidaat en nodigen wij je hierbij uit om te solliciteren! Na de zwangerschapsvervanging is de zomervakantie in aantocht. Hierdoor is er genoeg werk beschikbaar tot eind september. Stuur je sollicitatie snel naar leidinggevende@cbwedamvolendam.nl

Stage lopen bij Kinderdagverblijf Bambi

Stagiaires zijn de pedagogisch medewerkers van de toekomst. Kinderdagverblijf Bambi wil graag helpen bij de ontwikkeling van stagiaires. Soliciteer nu via: leidinggevende@cbwedamvolendam.nl.

Personeel