Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Personeel

Personeel
Onze pedagogisch medewerkers zijn de spil in de uitvoering van het pedagogisch beleid. Zij zorgen dat de kinderen zich veilig voelen, en ze ondersteunen de kinderen bij het spelen en ontwikkelen. Bij Broeckie zijn elke dag 2 vaste pedagogisch medewerkers op de babygroep en peutergroep. Op de dreumes groep zijn er 2 of 3 vaste pedagogisch medewerkers aanwezig. Ook lopen soms stagiaires mee, die altijd boventallig zijn. De pedagogisch medewerkers hebben minimaal een Mbo-opleiding en beschikken daarnaast allemaal over een certificaat  Bedrijfshulpverlening (BHV, brandpreventie, ontruiming, EHBO voor volwassenen).

Alle pedagogisch medewerkers  van Broeckie zijn opgeleid tot eerste hulpverleners met de richtlijnen en certificaten die daarvoor geëist worden. Nieuw personeel wordt binnen een 1 jaar getraind. Er wordt altijd gezorgd dat er genoeg opgeleiden Bhv’ers en EHBO’ers zijn op een dag. Ten aanzien van pedagogiek, veiligheid en hygiëne worden hoge eisen gesteld. De pedagogisch medewerkers worden jaarlijks bijgeschoold om zo de kwaliteit hoog  te houden. Naast EHBO, BHV worden de elk jaar bijgeschoold.  Op deze manier ontwikkelen en verdiepen de pedagogisch medewerkers zich elk jaar in het vakgebied.

Vacature: Pedagogisch Medewerker Invalkracht

Lijkt het jou leuk om te werken in de kinderopvang? Solliciteer dan naar deze functie!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die het leuk vinden om op verschillende groepen binnen ons kindcentrum te werken. Ben jij flexibel, initiatiefrijk, wil je ons helpen bij ziekte en verlof en wil jij graag ons team versterken dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen:

  • Je beschikt over een mbo- hbo-diploma met de juiste kwalificaties om te werken in de kinderopvang
  • Je bent gedreven, ondernemend, positief ingesteld en klaar om een gezellig team te komen versterken
  • Je biedt kwaliteit en veiligheid
  • Je bent flexibel
  • Je vindt hygiëne zeer belangrijk

Wat bieden wij?

  • Een unieke kans om te werken in een gezellig team
  • Je bent onderdeel van een goed lopende organisatie dat gevestigd is in een prachtig en gloednieuw gebouw
  • Een salaris conform CAO-Kinderopvang

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie of direct solliciteren? Neem dan contact op met Cynthia Gudde-Bleeker (leidinggevende) tel. 0299-324342 of stuur jouw motivatie en cv naar leidinggevende@cbwedamvolendam.nl.

Stage lopen bij Kindcentrum Broeckie

Stagiaires zijn de pedagogisch medewerkers van de toekomst. Kindcentrum Broeckie wil graag helpen bij de ontwikkeling van stagiaires. Solliciteer nu via: leidinggevende@cbwedamvolendam.nl.