Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Personeel

Personeel
Onze pedagogisch medewerkers zijn de spil in de uitvoering van het pedagogisch beleid. Zij zorgen dat de kinderen zich veilig voelen, en ze ondersteunen de kinderen bij het spelen en ontwikkelen. Bij Bambi zijn elke dag 2 vaste pedagogisch medewerkers op de babygroep en peutergroep. Op de dreumes groep zijn er 2 of 3 vaste pedagogisch medewerkers aanwezig. Ook lopen soms stagiaires mee, die altijd boventallig zijn. De pedagogisch medewerkers hebben minimaal een Mbo-opleiding en beschikken daarnaast allemaal over een certificaat  Bedrijfshulpverlening (BHV, brandpreventie, ontruiming, EHBO voor volwassenen).

Alle pedagogisch medewerkers  van Bambi zijn opgeleid tot eerste hulpverleners met de richtlijnen en certificaten die daarvoor geëist worden. Nieuw personeel wordt binnen een 1 jaar getraind. Er wordt altijd gezorgd dat er genoeg opgeleiden Bhv’ers en EHBO’ers zijn op een dag. Ten aanzien van pedagogiek, veiligheid en hygiëne worden hoge eisen gesteld. De pedagogisch medewerkers worden jaarlijks bijgeschoold om zo de kwaliteit hoog  te houden. Naast EHBO, BHV worden de elk jaar bijgeschoold.  Op deze manier ontwikkelen en verdiepen de pedagogisch medewerkers zich elk jaar in het vakgebied.

Werken bij Kindcentrum Broeckie

Vind jij het leuk om baby’s de veiligheid en vertrouwen te bieden binnen de opvang en ze te stimuleren in de ontwikkeling? Ben je in het bezit van een SPW diploma, Nederlandse taal 3F? Ben je zelfstandig, verantwoordelijk en flexibel en op zoek naar een hecht team? Stuur dan je motivatie en cv per mail naar Cynthia Bleeker via leidinggevende@cbwedamvolendam.nl

Stage lopen bij Kinderdagverblijf Bambi

Stagiaires zijn de pedagogisch medewerkers van de toekomst. Kinderdagverblijf Bambi wil graag helpen bij de ontwikkeling van stagiaires. Solliciteer nu via: leidinggevende@cbwedamvolendam.nl.