Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Wat een gezelligheid op de Bambiclub!

Alle groepen bij elkaar om samen aan de kerstlunch te beginnen. De tafels zijn mooi versierd, het grote licht uit en de kerstverlichting aan. Daar komen drie grote schalen met kerstbrood, tulband en duivekater. De kinderen kijken hun ogen uit en zitten te wachten op het kerstverhaal. De PM-er leest een mooi kerstverhaal voor van dikkie dik.

En dan… AANVALLEN! Wat zitten ze lekker te smikkelen van het kerstbrood en het spijs is ook heel interessant. Maar sommige kinderen willen gewoon liever een lekker Bambi broodje met smeerworst. Ook hebben we plakjes worst is de vorm van kerstbomen en die zijn natuurlijk wel het allerlekkerst! Als afsluiter van al dat lekkers zingen we nog uit volle borst.. oh denneboom en kling klokje klingelingeling en niet te vergeten jingle bells. De kinderen genieten zichtbaar van het samenzijn en de gezelligheid. Voor iedereen hele fijne dagen gewenst en een spetterend 2014!!

Bambiclub 1 Bambiclub 2