Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Verschillende hoeken

Oooo! Roept Senna als hij samen met zijn mama 5 januari weer op Bambi komt.
De verticale groep heeft een hele andere inrichting gekregen en Senna ziet dat duidelijk wel zitten.

Samen met de Pm-ers van de verticale groep hebben we weer gekeken naar de groep, wat bieden wij de kinderen op de verschillende vlakken van hun ontwikkeling, wat geven de kinderen aan, waar spelen ze graag mee of wat mist er nog op de groep?

Naar aanleiding hiervan hebben we op de verticale groep ervoor gekozen om meer speelhoeken te creëren voor de kinderen, denk hierbij aan de poppenhoek, de bouwhoek, de leeshoek, een puzzelhoekje en de klim en klauterhoek met verschillende formaten kussens waarbij de kinderen zelf hun parcours kunnen maken.
Voor in de toekomst willen we graag nog kijken om voor de allerkleinsten op de groep een snoezelhoek te creëren voor een rusthoek en nog meer de zintuiglijke ervaring te stimuleren.

Nu Bambi alweer 2 is weken open is in het nieuwe jaar, genieten de kinderen optimaal van de verschillende hoeken. Komen nog meer de verschillende soorten spel op gang, gaat iedereen op zijn of haar eigen tempo z´n gang om te ontdekken en te ervaren.

Verschillende hoeken 1

Verschillende hoeken 2