Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Vakantie voorbij

De zomervakantie zit er nu echt op! Een paar weken lang hebben we met zn allen heerlijk kunnen genieten van de zon die vol op scheen, een hele dag spelen met alle vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk niet te vergeten iedereen die lekker op vakantie ging.
Op Bambi was het in de vakantie periode ook een stukje stiller, veel kinderen waren vrij waardoor we op sommige dagen samen zijn gevoegd. Dit gaf de kinderen ook de kans om met leeftijdsgenootjes van de andere groepen te spelen, wat als heel gezellig is ervaren. Veel nieuwe vriendschappen gesloten, gespeeld met ander speelgoed en vooral veel lol met kinderen en de pedagogisch medewerksters van die groep.
Als dan na zoveel weken de vakantie afgelopen is, de scholen weer zijn begonnen en we weer volle groepen hebben, maak je soms wel eens een hele mooie foto van 2 vriendinnen die elkaar in de vakantie toch wel erg gemist hebben en blij zijn dat ze weer samen zijn. Meteen weer samen spelen, samen dansen en veel kletsen , waar deze dames dol op zijn! Het was een heerlijke vakantie maar het is toch ook weer fijn als iedereen terug is!

Vakantie Voorbij