Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Thema “Verkeer”

Net terug van een zeer geslaagde informatieavond bij kinderdagverblijf Bambi. Op een zeer leuke manier word je er als ouder weer even bewust van gemaakt wat de juiste gedragingen zijn in het verkeer. Wat kunnen wij als ouder doen om ons kind op een goede manier voor te bereiden op hun deelname aan het verkeer? Zien kinderen evenveel als een volwassene? Wat is de leeftijd dat een kind zelf kan oversteken? Geven wij als ouder wel het juiste voorbeeld?

 
De beelden waren af en toe ook heel confronterend, vooral als je de wereld ziet door de ogen van je kind. Een ongeluk zit echt in een heel klein hoekje… met alle gevolgen van dien. De opkomst was goed en de sfeer was erg leuk. Vond ook dat het heel leuk werd gedaan door de spreekster. Leuke duidelijke vraagstukjes en voorbeeldfragmenten werden getoond en hierdoor word je echt weer even aan het denken gezet. Als afsluiting van de leuke avond, kregen we een filmpje te zien, dat gemaakt was van onze eigen kinderen bij kinderdagverblijf Bambi tijdens de verschillende activiteiten die met het thema verkeer te maken hadden. Samen oversteken over het zebrapad op de drukke Julianaweg… en goed letten op het stoplicht, wat doen we als het groen is? Echt heel leuk om te zien dat zelfs de allerjongsten al goed meededen en zich ook al een beetje bewuster werden van al het verkeer om hen heen. Bambi is voor mijn dochter ook echt haar tweede thuis, zo leuk vind ze het ! En wat is nou leuker dan samen met al je vriendjes en vriendinnetjes zoveel pret te hebben en er dan ook nog tegelijkertijd van te leren? Helemaal top! Dank voor de leuke, informatieve, zeer geslaagde avond!

 
Liefs Sandra, moeder van Karen.

 

Verkeer 1

Verkeer 2

Verkeer 3