Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

TEAM-dag

Zaterdag 5 oktober vond de TEAM-dag plaats, een dag waarop alle medewerkers van ons kinderdagverblijf werken aan teamspirit, in een ongedwongen sfeer, op een prachtige locatie in Edam. De dag begon met een heerlijke ontspannen high-tea in het Damhotel, lekker eten en praten over van alles en nog wat. Via KunstOpStap, in het Lutherse kerkje ging een schilder workshop van start, onder leiding van Ella Aberson en Angelique van der Hogen. De workshop zette een creatief proces in gang, ‘dat wij dit in huis hebben’, reageerde één van de medewerkers. ‘Nooit gedacht dat wij dit konden doen’. Het eindresultaat…één groot schilderij, gevormd door alle individueel gemaakte stukken op hun plaats te leggen. En kijk nou zelf…ziet dat er niet professioneel uit!
Een prachtige afspiegeling van waar Bambi voor staat, professionaliteit, continue werken aan verbeteringen, veranderprocessen in gang zetten en de kwaliteit hoog houden. Dat een teamdag hieraan bijdraagt, hebben wij met zijn allen weer kunnen ervaren. Het gaat om de gezamenlijke verbondenheid in het vak, waar wij voor staan, stralen we uit! En nu nog een mooie plekje zoeken voor het geweldige eindresultaat!

Teamdag 1 Teamdag 2 Teamdag 3 Teamdag 4