Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Suikerspinnen

De kermis is helaas alweer voorbij dit jaar, of zoals de kinderen op Bambi ook wel roepen: de kermis is stuk! Maar wat hebben we genoten! Rondjes over de kermis wandelen met zn allen, dansen op de kermis muziek en natuurlijk ook knutselen. Deze keer werden er mooie suikerspinnen geplakt!  Een stokje vast op het papier waar je zelf watten op mag plakken en met stoepkrijt een kleurtje op mag aan brengen.

Juliette (13 maanden) staat bij de tafel te kijken naar alle grote kinderen. Wil je ook plakken Juliette? Vraagt de pedagogisch medewerkster. Aan haar gezicht te zien wil ze dit wel en dus ook aan tafel met papier en een potje met lijm. Opeens vind ze een verdwaalde groene veer tussen de witte watten en besluit dat dat op het papier moet…. Een paar minuten is ze hier dan ook heel geconcentreerd mee bezig en zeg nou zelf…. Is het geen prachtig zelf bedachte suikerspin?

Suikerspin 1
Suikerspin 2