Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Sinterklaaskriebels!

Het is zover… Sinterklaas is weer in het land en op kinderdagverblijf Bambi doen we met veel enthousiasme mee aan de festiviteiten! Woensdag 25 november zal de Sint met zijn Pieten een bezoek brengen aan het kinderdagverblijf. De groepen worden deze week feestelijk aangekleed en het ervaringsgericht werken staat in het teken van Sint en Piet. Met een daaraan gekoppeld thema wat we vanuit een stukje educatie belangrijk vinden om de kinderen aan te bieden. Elk jaar zingen de kinderen een liedje dat binnen het thema past. Dit jaar is het gericht op leren tellen. Op het ritme van ‘1 2 3 4 hoedje van hoedje van:

 
“1 2 3 4 mijter van, mijter van
1 2 3 4 mijter van papier!
En als Piet de cijfers nog niet kan,
hoe leren wij het tellen dan?
1 2 3 4 mijter van papier! “
 

Ook tijdens het dansen en gymmen worden de activiteiten aangepast op het thema. En zullen de oudsten kinderen als ‘echte’ Pieten klimmen en klauteren. Aan een creatieve invulling zal het tevens niet ontbereken, lekker kliederen met verf om je eigen mijter te maken of baret. Cadeautjes versieren…en natuurlijk mogen zelfgemaakte pepernoten niet ontbreken. Wij hebben er zin in!
 

Sinterklaaskriebels