Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Sinterklaasfeest

Afgelopen woensdag werd kdv Bambi bezocht door de Sinterklaas en zijn Pieten. Het was weer een groot feest voor de kinderen. De groepen waren mooi versierd met slingers en de kinderen hadden mooie knutselwerkjes speciaal gemaakt voor de komst van de Sint. Bijna alle kinderen waren aanwezig met hun ouders en/of opa’s en oma’s. Er werden vele bekende en nieuwe sinterklaasliedjes gezongen, ook werd erbij gedanst.

Er was opgevallen bij de kinderen dat de Pieten niet zo goed konden tellen. En daarom gaven de kinderen Piet Benno en Piet Vincenzo een opdracht die ze samen moesten uitvoeren. Door middel van een liedje en een dansje leerden de Pieten hoe zij moesten tellen tot 10. Daarna een zoek de getallenspel, die zij keurig uitvoerden samen met de peuters. Sinterklaas was zo blij dat de Pieten weer op de juiste manier konden tellen, dat hij als beloning een prachtig verhaal over getallen ging voorlezen. Tenslotte mochten de kinderen met de Sinterklaas en zijn Pieten op de foto. En de ochtend eindigde met een zak vol cadeaus. Blij en voldaan zongen de kinderen het afscheidslied.
Hartelijk dank lieve Sinterklaas en Pieten, tot volgend jaar.

Sinterklaasfeest