Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Pepernotenfestijn

Na het bijzonder gezellige sinterklaasfeest afgelopen woensdag 27 november, waarbij er een grote opkomst was van ouders en kinderen die kwamen meegenieten. De goede voorbereiding van alle pedagogisch medewerkers, Sint en Pieten en de koffie niet te vergeten heeft het tot een geslaagd geheel gemaakt. Na het bezoek van sinterklaas en zijn pieten en de cadeautjes uitpakken is het feest nog lang niet afgelopen.

 
Alle kinderen mogen voor het slapen gaan hun schoen zetten en zingen daarbij uit volle borst een mooi liedje voor sinterklaas. Zou er wat in zitten na het slapen??JA! Wat knap, zwarte piet is snel langs geweest en heeft in iedere schoen of slof een paar pepernoten gestopt. Mjam, dat lusten wij hier wel! Ook op de verticale groep hebben wij kleine pietjes die pepernoten mogen bakken.

 
Pietje Brooklyn en pietje Lynn kneden het deeg in de grote kom en dan samen met pietje Björn en pietje Jason pepernoten draaien. Wat knap gedaan van onze pieten en wat smaken ze heerlijk! Na ook hun best gedaan te hebben op de pietengym, met pakjes in de schoorsteen gooien en balanceren op de daken zijn deze pieten zeker geslaagd voor de pietenschool.

Pepernotenfestijn 1 Pepernotenfestijn 2 Pepernotenfestijn 3