Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Pasen

Aankomend weekend is het weer Pasen. Heerlijke broodjes, verse jus d’orange en natuurlijk de mooist beschilderde paaseieren.
Op de verticale groep maken we deze week al een beginnetje. S’ochtends mogen de kinderen in de tuin zoeken naar chocolade eieren. Ze liggen overal verstopt en zo slim als ze zijn, zijn alle eieren binnen 5 min gevonden. En wat je vind mag je opeten. Binnen de kortste keren heeft iedereen een chocolade mond. Wat heerlijk om zo de maandagochtend door te brengen. Samen met de kinderen eten we bij het broodje tulband, duivekater en een eitje.

Sommige kinderen vinden het eitje heerlijk maar Senna (17 mnd) vind het maar gek. Er ligt een eitje voor hem op de tafel maar aan de blik om zijn gezicht te zien, weet hij niet goed wat hij er mee moet. Eerst even aanraken maar. Als de pedagogisch medewerkster het eitje door snijdt wordt het nog iets gekker… er zit een geel bolletje in. Na een paar minuten en een heleboel gekke gezichten schuift hij het eitje voor zich uit en wijst op een gewone boterham. Met een zucht van verlichting begint hij aan zijn broodje worst, blij dat er iets op zn bord ligt wat hij wel kent.

Pasen