Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Ouders over Bambi

Brooklyn en Jackson zitten allebei vanaf dat ze 10 weken zijn bij Bambi, en ze hebben het er ontzettend naar hun zin! Brooklyn is naar de verticale groep gegaan dat hij twee werd en was daar gelijk als een vis in het water. Hij vindt het heel leuk om met de oudere kindjes te spelen en is gek op de pm’ers, hij knuffelt dan ook graag met ze! Ook gaat hij vaak een kusje brengen bij zijn kleine broertje op de babygroep, en vaak is dat kusje een excuus om daar ook even te spelen op de groep. Want wie zegt nou dat Brooklyn te groot is om in de box te zitten met Jackson?? Jackson vindt het heel gezellig als zijn grote broer even komt kijken bij hem, hij begint gelijk te lachen als hij hem ziet. Jackson slaapt in het buitenbed bij Bambi, ook met deze kou ligt hij heerlijk buiten in zijn skipak. Zelfs wanneer de kleintjes buitenspelen slaapt hij rustig door en hij moet dan ook geregeld wakker gemaakt worden na een paar uur slapen.

Wij zijn als ouders erg tevreden over Bambi en vinden dat onze jongens er een hoop vaardigheden aangeleerd krijgen die ze in de toekomst hard nodig hebben!

Jessica Bond

Brooklyn