Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Ontwikkeling 3 en 4 maanden

Na 3 of 4 maanden is het gezichtsvermogen van je kind helemaal ontwikkeld. Ze kunnen diepte zien en kleuren net als een volwassene. Ze gaan dat gene wat ze zien combineren met wat ze horen en voelen. Ze beseffen langzaam dat mensen om hun heen reageren op hun gedrag zoals huilen en glimlachen.

Een baby oefent  zijn hoofd optillen, door veelvuldig op zijn buik neergelegd te worden. De bewegingen worden vloeiender en ze bewegen zich alle kanten op.
De handjes zijn favoriet speelgoed. Ze kijken ernaar en proberen er wat mee te pakken. En als ze iets te pakken hebben verdwijnt het direct in hun mond.

Bij kinderdagverblijf Bambi stimuleren wij de ontwikkeling van elke baby op zijn/haar eigen niveau. Zo zijn we met de baby’s van 3 a 4 maanden bezig met het stimuleren van de buikligging en het hoofd optillen. We lezen samen een boekje, door het boekje omhoog te bewegen zie je goed hoe volgzaam de baby is en de nekspieren getraind worden.

1 2