Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Nationale voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen worden elk jaar rond eind januari, begin februari gehouden. Er wordt dan vooral aandacht besteed aan het voorlezen aan kinderen van 0 t/m 6 jaar. Ieder jaar wordt er een prentenboek van het jaar gekozen. Dit jaar is dat de kleine walvis.

Bij kinderdagverblijf Bambi besteden we veel aandacht aan de nationale voorleesdagen. Opa’s oma’s, ooms, tantes, papa’s en mama’s werden uitgenodigd om te komen voorlezen. Dit jaar is er ook een voorlees café georganiseerd waar ouders met kinderen op een interactieve manier informatie krijgen over voorlezen zowel met boeken als de iPad. Annemarie en Lilian van de Bibliotheek waren aanwezig om deze presentatie te houden. De kinderen hingen aan de lippen van Annemarie bij het vertelkastje. Na de presentatie was er gelegenheid om met de kinderen te lezen en de Ipad te ontdekken. Het was een geslaagd voorlees café!  Annemarie en Lilian bedankt voor de presentatie, en ook opa’s, oma’s, papa’s, mama’s, ooms en tantes bedankt dat jullie wilden voorlezen bij Bambi.

A B