Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Nationale Modderdag 2013

Vies worden mag!!

Afgelopen vrijdag 28 juni was het Nationale Modderdag. Kinderdagverblijf Bambi deed hier actief aan mee! Wat is het leuk om te spelen met water en zand/aarde. Kinderen leren om grenzen te verleggen, maken kennis met natuurlijk materiaal, ze kunnen creatief bezig zijn en via de natuur contacten leggen met anderen.

Het was een heerlijk modderfeest! We hadden weinig nodig om dit feest tot een succes te maken. Bakken met water en aarde en laat de kinderen maar gaan! De meeste kinderen moesten eerst even de kat uit de boom kijken voordat ze actie ondernamen, je zag duidelijk dat niet elk kind dit dagelijks doet! Maar toen ze eenmaal bezig waren was het toch wel erg leuk. Met de kwasten roeren in de modder en daarna met hun handen lekker graaien. Anderen durfden zelfs met hun voeten in het modderbad! Wat een leuke ervaring, volgend jaar weer?

ALLEEN VOOR DE SITE

Herschaalde kopie van modderdag 1