Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Modderdag

Tijdens nationale Modderdag ontdekken kinderen wat modder is en hoe je er mee kunt spelen. Kinderen in heel Nederland zijn bezig om de natuur te ontdekken met name modder/aarde. Zo meld ook kinderdagverblijf Bambi zich aan voor deze speciale dag. Alleen vinden wij het belangrijk en ontzettend leuk dat de kinderen de natuur ontdekken dat wij er een speciale modderweek van maken. Er zijn verschillende activiteiten die worden aangeboden, modder glijbaan, modder bad, modder kasteel maken, modder voelen, modder schilderen en ga zo maar door.

De kinderen helpen enthousiast de aarde uit de zak te halen. Nu nog wat water er bij en klaar om te modderen.  Maar dan doen er veel kinderen een stap terug, tja modder maken is leuk maar om er dan nog in te zitten of staan dat is een ander verhaal. Met wat aanmoediging proberen alle kinderen met wat modder te spelen. Voorzichtig eerst de handen, brrrrr dat voelt raar.  Sommige kinderen blijven liever op een afstand staan terwijl een aantal baby’s het heerlijk vind om in de modder te spartelen.
Zo ontdekken ook de allerkleinste modder. Dit wordt in hun handen gelegd of ze krijgen een zakje modder. Het was een geslaagde modderweek. Tot volgend jaar!