Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Minck

Minck is nu 18 maanden en gaat al naar Bambi sinds hij 4 maanden oud is. Hij zit in de verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik heb eigenlijk nooit moeite gehad met hem wegbrengen, omdat ik al snel doorhad dat hij zich wel op zijn gemak voelde. Tegenwoordig rent hij direct naar zijn favoriete speelgoed en word ik eerder weggewuifd dan uitgezwaaid! Een dag bij Bambi is nooit hetzelfde. Soms hebben ze een leuk uitje gehad; kramen tellen op de kermis of het kribbetje bewonderen in de kerk met kerst.Soms hebben ze in het geheim gewerkt aan een Moederdag-of Vaderdagcadeautje of een lampion gemaakt voor Sint Maarten.

Zo nu en dan mag ik een momentje meegenieten bij bijzondere gelegenheden. Bijvoorbeeld als Sinterklaas op bezoek komt of om te filmen als er voor Minck wordt gezongen op zijn verjaardag en hij mag uitdelen. Echt heel leuk om te zien hoe goed hij zich op zijn gemak voelt in de groep. Ik kijk altijd uit naar het ophalen. Het is elke keer een geluksmomentje als je kind je ’s avonds weer in de armen vliegt. Ik vind het leuk om van Rachel, Chantal of een van de andere pedagogisch medewerkers te horen wat Minck die dagheeft beleefd. Het blijft toch best bijzonder dat je kind op zo’n jonge leeftijd al een eigen leventje heeft!

Geschreven door Melinda Dolman, moeder van Minck Smit

Minck