Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Luuk

Luuk was 17 weken toen hij voor het eerst naar Bambi ging, de baby groep. De eerste keer was het twee uurtjes wennen… daarvan heeft hij 1.5 uur geslapen. Het was dus al meteen een goed begin !! Sindsdien gaat hij elke maandag graag naar zijn vriendjes en vriendinnetjes bij Bambi. Met een grote glimlach komt hij ‘s morgens binnen en heeft soms niet eens tijd om naar zijn vader te zwaaien want dan is hij alweer op onderzoek uit. Omdat wij weten dat hij een top dag zal hebben, is voor ons dus ook nooit lastig geweest om hem bij Bambi te brengen!

Door het verslagje in zijn eigen boekje blijven wij goed op de hoogte hoe het met Luuk is gegaan die dag. Maar het leukst is het om van José, Jolien, Brigitte of een andere leidster te horen wat Luuk allemaal heeft gedaan en meegemaakt. Erg fijn om zo een uitgebreid verslag van al zijn belevenissen te krijgen. Volgens de leidsters heeft hij altijd een top dag gehad en vertellen ze ons weer hoe lief en leuk hij is geweest. Zo geven ze niet alleen Luuk, maar ook ons weer een goed gevoel!

Kim & Cees Kwakman

DSCN2893

DSCN2900