Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Lente op de verticale groep

21 maart is de lente weer officieel van start gegaan. Dat betekent dat er kleine lammetjes geboren worden, de vogels nestjes bouwen en de bloemetjes opkomen. Het paasweekend komt weer dicht bij met paaslunch, eitjes zoeken in het groene gras en de jaarlijkse voorjaars uitstap. Op de verticale groep zijn we dan ook weer met de kinderen volop bezig om de groep in het lente thema om te toveren. Met de kinderen versieren we de paastakken, er worden mooie paasmandjes gemaakt en natuurlijk bezoeken we ook met kinderen van Bambi de pasgeboren lammetjes op de boerderij.

Boris (11 maanden) kijkt aandachtig naar al die grote takken met mooie paas versiersels. Het liefst zou hij willen helpen en dus samen met de pedagogisch medewerkster is het voelen en alles bekijken ook prachtig. In de middag knutselen we samen met de kinderen nog wat mooie eieren die bij gehangen worden in de boom.

Lennon (1,5 jaar) legt zijn krijtjes netjes op een rij voordat hij begint, eerst voorzichtig wat strepen op het papier en daarna stippels maken. Uiteindelijk is het een prachtig ei geworden. We hangen hm aan een mooi gekleurd draadje en dan in de boom!

1

2