Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Lampion Maken

Dit jaar maken de kinderen op Bambi een lampion van rupsje nooit genoeg. Nick van 1 jaar en 8 mnd is op de foto de appel aan het schilderen. Daarna heeft hij nog rupsje nooit genoeg ingekleurd met wasco krijt. Hij is zo enthousiast bezig dat hij het niet door heeft dat hij zijn tong uit zijn mond steekt. Wij, pedagogisch medewerkers van Bambi vinden dit heel mooi om te zien dat Nick zo geconcentreerd aan het schilderen is. Hij heeft daarbij een verfschort aan en is volledig vergeten dat hij het aantrekken echt niet leuk vond.

Maar door herhaling en te kijken naar andere kinderen kun je het zelf vervolgens het met plezier doen. Nick is het zo leuk gaan vinden dat hij erg geen genoeg van kan krijgen. De kinderen hebben veel de liedjes van 11 november geoefend. Zijn ouders vertelde ook dat Nick dit jaar voor het eerst gaat lopen met zijn lampion en kan hij hem aan iedereen laten zien.

Lampion Maken