Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Knallend het nieuwe jaar in!

De afgelopen jaren zijn er veel veranderingen geweest binnen kinderopvangland.. Onder andere wijzigingen in regelgeving en toewijzing kinderopvangtoeslag. Voor zowel het kinderdagverblijf als voor de ouders/verzorgers een periode van keuzes maken en vernieuwingen ondergaan. Gelukkig zijn we met zijn allen 2013 goed doorgekomen, een hoge mate van kwaliteit is gewaarborgd en de ouders/verzorgers waren zeer tevreden. Dat willen we vasthouden en hopen vele nieuwe kinderen met hun ouders/verzorgers te begroeten in het nieuwe jaar. In 2014 gaan we er dan ook weer met veel enthousiasme en positief tegenaan!

Werken in een kinderdagverblijf betekent geen dag hetzelfde, genieten van alle vrolijke snoetjes en samen staan voor kwaliteit en ontwikkeling. Binnen ons kinderdagverblijf wordt hard gewerkt aan het zijn van een lerende organisatie. De pedagogisch medewerkers werken aan een persoonlijk –en team ontwikkelingplan, volgen trainingen en zijn continue bezig om de kwaliteit hoog te houden.

Vanmorgen kwamen de kinderen weer fris en fruitig binnen na de kerstvakantie. Alle versieringen en toeters en bellen zijn opgeruimd, er kan weer met volledige aandacht gespeeld worden met het spelaanbod op de groepen. 

Lex (24 maanden) van de babygroep heeft er zichtbaar zin in. Dikke pret, roetsjjj van de glijbaan af. Dat smaakt naar meer denkt Lex en er volgen nog vele ritjes van de glijbaan.

Aron (11 maanden) en Luuk (8 maanden) hebben een gezellig onderonsje op het speelkleed, de speelgoedjes vliegen in het rond en zo nu en dan een gierende gil van plezier!

Knallend Het Nieuwe Jaar In 1

 

Knallend Het Nieuwe Jaar In 2