Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Kermis 2014

Iedereen is weer druk bezig om alles op te bouwen, de kriebels voor de kermis zijn al te voelen en hoe dichter het bij de vrijdag komt des te drukker en zenuwachtiger is iedereen. Ook de kinderen op Bambi hebben er zin in! Nog ver voor het feest los barst gaan wij met de kinderen ons jaarlijkse kermis rondje doen.

Zowel de oudste als de jongste kinderen zijn op deze wandeltocht helemaal betoverd door wat er allemaal te zien is. Grote vrachtwagens, hoge hijskranen, en natuurlijk het reuzenrad! Al wandelend zingen we liedjes en praten we met de kinderen over wat er allemaal te zien is.

Kijk! Zegt Lizz (0-4 groep) de draaijemolen!!! Jaaaa horen we Jackson (2-4 groep) zeggen! Iedereen heeft er veel zin in. Als we het rondje gewandeld hebben en veel mensen op straat hun hoofd hebben omgedraaid om te kijken naar die grote groep kinderen (altijd leuk om de reacties op het gezicht van de mensen te zien!), is het tijd om naar Bambi terug te gaan en een lekker broodje te eten.
Na het broodje gaat bijna iedereen uitgeteld naar bed en wanneer iedereen zijn of haar schoonheidsslaapje heeft gehad is er nog tijd om een mooie suikerspin te maken!

Toch maar weer geweldig die kermis!

Foto 1

Foto 2