Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Herfstwandeling

3FD9 3FEAOp een mooie vrijdagochtend hebben we met een aantal kinderen van Bambi een heerlijke herfstwandeling gemaakt. Prachtige nazomer, een spannende wandeling en blije gezichten. Wind, zon en bladeren die van de bomen waaien, wat een prachtig gezicht. ‘’kijk een grote tak’’ zegt theo, ‘’en daar allemaal bladeren’’ zegt Lotte.

Alle kinderen lopen door het gras op zoek naar bladeren en takken. Kyara (3 jr) houdt voor iedereen de grote zak open, alle kinderen kunnen de verzamelde bladeren er in stoppen en zo meenemen naar Bambi. Voor elke leeftijd een ervaring, zo vond Elise van (1,5 jaar) het wel heel gek dat er natte grassprieten aan haar schoenen zaten. Met haar vingertjes pakte ze de sprietjes eraf en voelde eraan. Ook kregen we onverwachts bezoek van een hondje in het park, dat zorgde voor veel pret. Er valt heel wat te beleven bij kinderdagverblijf Bambi!