Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Herfstwandeling met de Bambi-Babygroep

Tussen alle sintactiviteiten door hebben we ook genoten van het heerlijke herfstweer. Het zonnetje schijnt en het is lekker fris buiten. Jas en schoenen aan, muts op en op pad met de 4-lingwagen! Jackson en Mara achterin en Rob en Joey voorin. Wat een gezellige boel zo!

Als we over de brug lopen wijst Joey naar de eendjes, ‘kwak, kwak’ zegt hij. Ze genieten enorm van de rit en kijken hun ogen uit. ‘Toet, toet’ zegt Jackson en wijst naar een grote vrachtwagen. Maar de voorbijgangers, de vogels en de grote bomen zijn ook heel interessant!

Onderweg zingen we liedjes en hebben we de grootste lol, helemaal als we van de heuvel naar beneden rennen! Dan wijst Rob naar de grote bladeren op de grond, het hele park ligt er vol mee. En helemaal blij als ze allemaal in elk hand een groot blad krijgen!

Ondertussen is Jackson in slaap gevallen.. Wat ligt hij er ontspannen bij! Mara vindt dat reuze interessant en kriebelt Jackson op z’n wang.. Maar Jackson is echt in dromenland! Al wapperend met de bladeren rijden we weer terug naar Bambi, allemaal met een tevreden lach op hun gezicht. En daar doen we het voor! Wat een heerlijk uitje was dit weer!

Herfstwandeling