Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Goed doel “Samenloop voor Hoop”

Op zaterdag 14 juni vanaf 12.00 uur tot zondag 15 juni 12.00 uur staat Edam-Volendam in het teken van de SamenLoop voor Hoop: een 24 uur durend wandelevenement op het Atletiek-terrein van AV Edam. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor de ziekte kanker en wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. De 24 uur van SamenLoop voor Hoop staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Iedereen kan meedoen en meehelpen.

Kinderdagverblijf Bambi te Volendam roept alle ouders op te doneren voor dit goede doel. Dat is iedere dag mogelijk in de hal staat de bolderwagen met aanplak biljet en een lunchbakje met ons logo. Dat is het geld inzamelpunt op onze locatie, natuurlijk mag het ook op de groep aan de pedagogisch medewerkers afgegeven worden.

Op zaterdag staat de bolderwagen, ringentouw en de nodige spellen onder begeleiding van de pedagogisch medewerker klaar op de het Atletiek-terrein van AV Edam. Het ingezamelde bedrag wordt uit naam van de ouders, kinderen, personeel en de organisatie Bambi gedoneerd.

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage,

KDV Bambi

DSCN2783

DSCN2784