Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Familiewand Verticale Groep

Een grote boom van karton hangt er op de presentatiewand verticale groep. Er staat een groepje kinderen voor de boom te kijken naar alle familie foto’s die in de boom zijn opgehangen. Marc wijst naar zijn foto’s; “Hier was ik op de kermis en hier in de sneeuw!”. Juliette wijst daarna naar een andere foto van Marc; ”Hier kabouter Plop!” . Daar is mijn mama, papa, oma’s en opa’s er hangen familiefoto’s van de kinderen op de verticale groep.

Februari is bij ons de familiemaand. Aan de ouders is gevraagd om foto’s door te sturen van de verschillende familieleden. Van papa’s en mama’s tot oma’s en opa’s. Er hangen inmiddels al heel wat familieportretten op onze muur die zeer goed bekeken worden door de kinderen. Vaak is het herkenning van de familie, maar ook met boekjes lezen, zelf je familie verven en nog heel veel activiteiten is dit een geweldig thema om samen met de kinderen te doen!

Familiewand 1

Familiewand 2