Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

De Winter Komt Eraan

De koude, witte winter komt eraan en om daarop in te spelen hebben wij het thema winter de komende periode op de verticale groep. Zo geven we per keer aandacht aan verschillende dingen die in de winter gebeuren. Deze keer gaat het over vogels in de winter. We hebben het met de kinderen erover dat de vogels en eenden het moeilijk hebben als het echt koud is om eten te vinden. zo komt er een leuke activiteit te voorschijn. Eendjes voeren!!

De oudste kinderen van de groep gaan gezellig mee naar buiten. Op de brug is een mooie plek om te voeren. Iedereen krijgt een broodje uit de zak die in kleine stukjes kan worden gescheurd om vervolgens aan de eendjes te geven. Er komen gelijk een heleboel eendjes en vogels aan die graag een stukje lusten. Ook voor de kleinere kinderen in de groep is er komende periode genoeg te doen; een voelactiviteit met vogelzand, vogelvoer en veertjes, boekjes lezen over de vogels en eendjes, en pinda kettingen maken. Kortom genoeg te doen deze tijd van het jaar.

Winter