Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

De peuters halen de lente binnen in de peutergroep

Als het lente zonnetje niet wil schijnen terwijl het voorjaar toch echt begonnen is,  dan halen de kinderen van de peutergroep op een creatieve manier de lente naar binnen.  Met plakkaat verf, gebruiksvoorwerpen zoals: een vork, een lepel , een afwasborstel en een paar vingers kunnen de peuters de mooiste bloemen op het grote raam tevoorschijn  toveren.
En als het zonnetje zich wel laat zien dan staan de peuters, allemaal ingesmeerd, te springen voor de deur om naar buiten te kunnen gaan.  Er ligt een grote boomstam in het gras waar ze op kunnen klimmen, lopen en ervan afspringen. Daar wordt veel gebruik van gemaakt! Ook in de wilgentenen hut gebeurt er van alles. Met blokken hout en gras wordt er een vuurtje gestookt(zogenaamd). En dan is er ook nog de waterpomp. Samenwerken, wil jij voor mij pompen, dan pomp ik voor jou. En dan, met zand heerlijk blubber creëren!Samen bouwen en soep maken en dan verander je zelf ook in een zandmannetje! Er is steeds weer iets nieuws te beleven en ook de kleine diertjes worden uitgebreid bekeken. Veel vragen en verwondering! Het is gewoon erg leuk, samen bij de Bambi club!

Foto 1 Foto 2