Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Continuïteit en kwaliteit!

Daar staan wij voor bij kinderdagverblijf Bambi! Finn (10 maanden) komt op maandag de hele dag bij ons op de babygroep. De eerste 3 maanden kwam Finn bij ons anderhalve dag, om een zo effectief mogelijke wenperiode te kunnen bieden. Binnen ons pedagogisch beleid en volgens het wenprotocol biedt deze vorm van wennen de jonge kinderen een stabiele eerste fase binnen ons kinderdagverblijf, waar kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel staan. Na deze intensieve wenperiode te zijn doorlopen, werd na een oudergesprek, ondersteund door een gedegen observatie in samenspraak met de ouders besloten dat Finn één dag kon gaan komen. En zie Finn nu eens gaan, elke maandag is voor hem een dag plezier en nieuwe ontdekkingen doen…vandaag waterpret! Finn zit eerst op de grasmat te spelen, Lucy en Joah staan inmiddels al te spetteren bij de speelboot. Na een grondige observatie besluit Finn bij de boot te gaan staan en vervolgens…spetttttttttteeeeeeeereeeeeen!! Finn geniet er zichtbaar van en het spetteren gaat steeds harder, stap voor stap krijgt Finn de gelegenheid om zijn avontuur te vergroten en in zijn eigen tempo van waterpret te genieten.

Komt jullie kindje ook bij ons spetteren? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding op ons uitdagende kinderdagverblijf!

Foto