Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Buitenpret op Bambi

Bij buitenspelen komen een heleboel leuke dingen kijken! Hard met de fiets racen over het plein, in de zandbak met een emmer en schep hoge torens bouwen en met dit heerlijke weer vooral met water spelen! Deze keer op de verticale groep een andere verassende activiteit! Zandschilderijen maken!

De kinderen die graag wilde kwamen gezellig aan tafel zitten, iedereen een stuk papier, wat lijm met een kwast en natuurlijk zand in een emmertje. Eerst heerlijke grote hoeveelheden lijm op het papier want niks is zo lekker als kliederen met de lijm die je uit kunt smeren en die overal aan plakt. Wat een voorpret!! Eenmaal bij het zand aangekomen wordt er geconcentreerd gewerkt en wordt vaak even laten zien hoe mooi het wel niet wordt! Aan het eind van de ochtend komen dan ook de prachtigste zandkunsten tevoorschijn, die natuurlijk te bewonderen zijn op de groep!

Wat een geslaagde ochtend weer op Kinderdagverblijf Bambi!

Buitenpret