Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Bladerfestijn

Regen en harde wind zorgen voor veel bladeren bij ons op het plein.. wat natuurlijk zorgt voor 1 groot feest! Gauw onze jassen en schoenen aantrekken en hup naar buiten, daar hebben ze zeker zin in! Buiten aangekomen rennen de kinderen meteen naar de grote hoop bladeren. Wat moeten we toch met al die bladeren op het plein? Vele kinderen proberen er overheen te fietsen, waar ze al gauw ontdekken dat het niet al te makkelijk gaat. Ook zijn er kinderen die met de juiste oplossing komen.. ‘’ we kunnen de bladeren vegen of opruimen hoor ik ze zeggen’’ dat is een goed idee!

Maar natuurlijk eerst even veel plezier beleven met het voelen en gooien van bladeren. Met 2 handen de bladeren pakken en heel hoog in de lucht gooien. Wat voelt dat toch gek als het op je hoofd valt, en je wordt er natuurlijk ook wel een beetje vies van. Dat vonden de meeste kinderen ook helemaal niet erg, ‘’ we gaan toch weer douchen ‘’ zeggen ze dan. Wat is het toch mooi om die grote glimlach te zien op het gezicht van elk kind, de herfst zorgt ook dit jaar weer voor veel plezier en een groot vermaak! Elk seizoen ontdekken de kinderen weer nieuwe dingen, dat maakt elk seizoen weer zo uniek.

1

2

3