Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Bambi Wandel alle dagen!

Leuk, leuk, weer een rondje dijk gewandeld van de wandel 4 daagse, omdat de omstandigheden (koeler weer) wat gunstiger waren gingen we samen met een 5tal kinderen van de verticale groep erop uit.

De stemming zit er goed in en het lopen gaat eigenlijk wel soepel!? Er is natuurlijk ook flink geoefend de afgelopen zomerse weken en dat is te merken.

Er zijn in totaal vier routes uitgezet van gemiddeld achthonderd meter, voor het gemak zeggen we dat de kinderen wel een kilometer hebben afgelegd. Twee routes door het park waar we natuurlijk gebruikmaken van de heuveltjes omhoog en weer rennend eraf, de eendjes krijgen ook de nodige belangstelling. Als we de andere route lopen komen we de nieuw aangelegde speeltoestellen tegen, dat is dan goed voor een wandel onderbreking van minstens 20 min.

Derde route is een wandeling rond de kerk, door de straten over het bruggetje kijkend naar de hoge bomen en de bloeiende bloemen onderweg.

Vierde route is wandelen naar de dijk we passeren het Doolhof en genieten van de omgeving, ook het oversteken is een leerzaam proces. We kletsen veel onderweg, zien de bootjes, de winkels, de vele toeristen en kijken naar de vlaggen hoe de wind waait. Een tussenstop met een ijsje van Honing is volop genieten. We zwaaien en we zingen wat bijdraagt aan de gezellige sfeer rondom de dijk. Iedereen met een lach op het gezicht en weer terug naar Bambi, waar we allemaal een heuse wel verdiende medaille overhandigd krijgen.

Heerlijk zo al die trotse gezichten!

Bambi Wandel