Logo Kindcentrum Broeckie en vermelding dat dit voorheen Kinderdagverblijf Bambi Volendam heette plus aankondiging dat er binnenkort een nieuwe site komt

Aan tafel!

Het is 9.30, tijd voor een cracker! Maar eerst even de groep opruimen voordat we aan tafel gaan. De oudste kinderen kunnen al goed meehelpen, trots komen ze het speelgoed bij de speelgoedkast brengen. Auto’s bij auto’s, muziek bij muziek en de trekdieren bij elkaar. Zo, dat is weer netjes! Snel aan tafel voordat de kleine boefjes alles weer uit de kast trekken. De oudste kinderen kunnen al heel goed zelf aan tafel klimmen, trots dat ze zijn als ze zitten! De jongste kinderen zetten wij aan tafel.

Dan zingen we het ‘goedemorgen’ liedje, de kinderen doen op hun eigen manier enthousiast mee! Wat een gezelligheid. Nu dan echt tijd voor een cracker. De kinderen mogen zelf aanwijzen of vertellen wat ze op hun cracker willen, de aller-ondeugendste duwen hun vinger net even wat dieper in het bakje zodat ze een lik worst of kaas aan hun vinger hebben! Wat genieten ze van het crackertje, heerlijk smullen! De een eet heel netjes en de ander zit helemaal onder. Een sapje erbij en daarna met een washandje flink boenen! We zingen nog een liedje of lezen een boekje en dat is het tafelmoment klaar. Een goed begin van de dag, we kunnen er weer tegen aan!

Aan Tafel